top of page

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Tandartspraktijk Dentaline kan jouw persoonsgegevens verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van tandartspraktijk Dentaline en/of omdat je deze zelf bij het contacteren van Tandartspraktijk Dentaline verstrekt.

Tandartspraktijk Dentaline kan volgende gegevens verwerken: – Voor- en achternaam – Adresgegevens – Telefoonnummer – E-mailadres – IP-adres – Rijksregisternummer

Waarom Tandartspraktijk Dentaline uw gegevens nodig heeft: Tandartspraktijk Dentaline verwerkt persoonsgegevens om telefonisch contact op te kunnen opnemen en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Uw persoonsgegevens worden gebruikt om uw medisch dossier te kunnen bijhouden, alsook om u op de hoogte te brengen van uw periodieke controle. We maken gebruik van derde partijen die alle Europese en lokale regelgeving moeten respecteren.

Hoe lang Tandartspraktijk Dentaline gegevens bewaart : Tandartspraktijk Dentaline bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Medische gegevens en behandelingsgegevens worden volgens de wettelijke termijnen bewaard. Delen met anderen: Tandartspraktijk Dentaline verstrekt jouw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is bij doorverwijzing naar een specialist of collega, op vraag van de patiënt zelf of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Dit steeds met toestemming van de patiënt. In kaart brengen websitebezoek

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’ om de website te helpen analyseren. De door het cookies gegeneerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen servers van Tandartspraktijk Dentaline of die van een derde partij. We gebruiken die informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteiten op te stellen .

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt steeds het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of verwijderen. Je kan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar tandartspraktijk.dentaline@gmail.com.

Tandartspraktijk Dentaline zal zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, op dat verzoek reageren.

Beveiligen

Tandartspraktijk Dentaline neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt de passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te zorgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Heb je de indruk dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn, zijn er aanwijzingen van misbruik neem dan contact op met Aline Bresseleers.

Bv Bresseleers Aline Tandartspraktijk Dentaline Kuilbergstraat 22 3511 Stokrooie België

tel. 0032 11 415 322

tandartspraktijk.dentaline@gmail.com

bottom of page