top of page
Eerste keer in de praktijk
Omwille van de grote drukte en om al onze patiënten op een goede manier te kunnen voorthelpen hebben wij momenteel een patiëntenstop. Wij nemen bijgevolg geen nieuwe patiënten meer aan tenzij u voor gespecialiseerde zorg door uw tandarts doorverwezen werd. 

Tijdens uw eerste consult in de praktijk wordt er een dossier van u aangemaakt. Hiervoor hebben wij uw identiteitskaart steeds nodig. 

Voor een goede behandeling is het nodig om voldoende medische informatie over u te beschikken. U dient dan ook een algemene medische vragenlijst in te vullen.

Indien gewenst kan u deze op deze pagina downloaden en ingevuld meebrengen, anders wordt deze u ter beschikking gesteld in de praktijk tijdens uw eerste consultatie.

Bij een eerste consultatie worden er 45 min uitgetrokken om uw volledige gebit, tandvlees en weke weefsels in kaart te brengen door middel van een klinisch en radiologisch onderzoek. 

Vergeet zeker uw verwijsbrief niet mee te nemen alsook de contactgegevens van uw eigen tandarts. 

 

Indien er problemen zijn zoals gaatjes of tandvleesontstekingen, zal dit op dit moment met u besproken worden en wordt het verdere behandeltraject vastgelegd. 

Bij erg uitgebreide tand- en mondproblemen zullen we soms ook andere informatie inwinnen:  zo kunnen er bijvoorbeeld scans of afdrukken van de tanden genomen worden om gipsen modellen te vervaardigen. Ook worden er regelmatig klinische foto's genomen, zodat de tandarts uw problematiek nauwgezet kan bestuderen en in een tweede afspraak de bevindingen kan bespreken. 

Als patiënt heeft u ten alle tijde het recht om 

  • inzage te hebben in de persoonlijke gegevens die over u worden bijgehouden

  • uw persoonlijke gegevens te exporteren 

  • uw persoonlijke gegevens aan te passen

  • vergeten (verwijderd) te worden

(volgens de General Data Protection Regulation (GDPR)- wetgeving van de EU) 

Bvba Bresseleers Aline 

Kuilbergstraat 22 3511  Stokrooie 

KBO 0827.028.532                    

Riziv 30811653001

bottom of page