Eerste keer in de praktijk

Tijdens uw eerste consult in de praktijk wordt er een dossier van u aangemaakt. Hiervoor hebben wij uw identiteitskaart steeds nodig. 

Voor een goede behandeling is het nodig om voldoende medische informatie over u te beschikken. U dient dan ook een algemene medische vragenlijst in te vullen.

Indien gewenst kan u deze op deze pagina downloaden en ingevuld meebrengen, anders wordt deze u ter beschikking gesteld in de praktijk tijdens uw eerste consultatie.

Als patiënt heeft u ten alle tijde het recht om 

  • inzage te hebben in de persoonlijke gegevens die over u worden bijgehouden

  • uw persoonlijke gegevens te exporteren 

  • uw persoonlijke gegevens aan te passen

  • vergeten (verwijderd) te worden

(volgens de General Data Protection Regulation (GDPR)- wetgeving van de EU) 

Bij een eerste consultatie worden er 45 min uitgetrokken om uw volledige gebit, tandvlees en weke weefsels in kaart te brengen door middel van een klinisch en radiologisch onderzoek. 

Indien er problemen zijn zoals gaatjes of tandvleesontstekingen, zal dit op dit moment met u besproken worden en wordt het verdere behandeltraject vastgelegd. 

Bij erg uitgebreide tand- en mondproblemen zullen we soms ook andere informatie inwinnen:  zo kunnen er bijvoorbeeld afdrukken van de tanden genomen worden om gipsen modellen te vervaardigen. Ook worden er regelmatig klinische foto's genomen, zodat de tandarts uw problematiek nauwgezet kan bestuderen en in een tweede afspraak de bevindingen kan bespreken. 

Omdat de behandelingen onmiddellijk na afloop betaald dienen te worden is er Bancontact/Maestro en Payconiq voorzien. Kredietkaarten worden niet aanvaard.

Betaling