top of page

E-mail : tandartspraktijk.dentaline@gmail.com

Kuilbergstraat 22 3511 Stokrooie (Hasselt) 

De praktijk is elke werkdag bereikbaar
tussen 8u30 en 12u30
op het nummer 011 415 322

Omwille van de grote drukte en om al onze patiënten op een goede manier te kunnen voorthelpen hebben wij momenteel een patiëntenstop. Wij nemen bijgevolg geen nieuwe patiënten meer aan tenzij u voor gespecialiseerde zorg door uw tandarts doorverwezen werd. 

Deconventie

Om de kwaliteit van onze zorgen en materialen te kunnen garanderen, alsook voor elke patiënt voldoende tijd te kunnen nemen om diens zorgvraag naar behoren te kunnen evalueren en behandelen, wordt er in de praktijk niet geconventioneerd gewerkt. Dit houdt in dat de tandarts het ereloon zelf kan bepalen. U krijgt wel uw terugbetaling van het ziekenfonds, maar zal een hoger REM-geld betalen.

Betalingen gebeuren het liefst met Bancontact. Kredietkaarten worden niet aanvaard.

Een afspraak annuleren

Er wordt steeds ruime tijd voorzien om uw behandeling naar behoren uit te voeren. Indien u niet in de mogelijkheid bent om uw afspraak na te komen, gelieve dit minstens 24u op voorhand te melden, zodat er andere patiënten voortgeholpen kunnen worden. Wanneer er niet tijdig verwittigd wordt, zullen de kosten van de gemiste afspraak in rekening gebracht worden.  

Bvba Bresseleers Aline 

Kuilbergstraat 22 3511  Stokrooie 

KBO 0827.028.532                    

Riziv 30811653001

bottom of page