Het Team

IMG_0026.jpg

Tandarts

Aline Bresseleers

Master in de Tandheelkunde

Postgraduaat Algemene Tandheelkunde

Master Of Science in Aesthetic Dentistry

Postgraduate Degree in Advanced Aesthetic and Restorative Dentistry

Aline Bresseleers voltooide haar opleiding tandheelkunde met onderscheiding aan de universiteit van Gent in 2008.
In 2009 haalde ze haar postgraduaat algemene tandheelkunde met grote onderscheiding.
Tussen 2009 en 2015 werkte ze in verschillende groepspraktijken.
In januari 2014 werd ze toegelaten tot de 3-jarige masteropleiding esthetische tandheelkunde aan de prestigieuze King's College University in Londen.
Deze opleiding combineert de know-how van een gerenommeerd tandheelkundig instituut met de nieuwste technieken in het deelgebied van de esthetische tandheelkunde. In augustus 2015 won ze de Henry Schein Leadership scholarship aan King's College University en eind 2016 studeerde Aline met onderscheiding af als Master of Science in Aesthetic Dentistry.
In mei 2015 opende tandartspraktijk DentAline in Stokrooie haar deuren voor patiënten die algemene en/of esthetische tandheelkundige zorgen zoeken en die belang hechten aan een persoonlijke en vriendelijke benadering. De praktijk is gelegen aan de rand van Hasselt, op een boogscheut van Bolderberg (Heusden-Zolder)
Sinds 2017 geeft Aline ook les als klinisch instructeur aan King's College in Londen.
In augustus 2018 begon ze als key-opinion leader om workshops en bijscholingen te geven voor de 3M™  Health Care Academy.
In 2019 slaagde ze voor het Postgraduaat 'Advanced Aesthetic and Restorative Dentistry' aan de ADA.

IMG_0019.jpeg

Tandarts

Lien Jacobs

Master in Bedrijfscommunicatie

Master in de Tandheelkunde

Na het voltooien van studies in marketing en communicatie, besloot Lien het op 25-jarige leeftijd over een andere boeg te gooien, en tandheelkunde te studeren. In juli 2020 behaalde ze haar diploma tandarts aan de universiteit van Luik, met grootste onderscheiding. Daarna startte ze haar postgraduaatsopleiding algemene tandheelkunde dat ze met verve afrondde. Lien werkt met veel zorg en precisie, en streeft samen met de patiënt naar een goede mondzorg.

 

IMG_0049.jpg

Tandartsassistente

Simona

Stoel- en omloopassistente

Simona is getrouwd en mama van twee kindjes. Ze woont in Heusden-Zolder , maar is afkomstig van Houthalen. Ze heeft Italiaanse roots en hecht veel waarde aan haar families, aan vriendschap en vriendelijkheid. Ze wil deze lijn graag ook doortrekken in haar werk, zodat alle patiënten zich op hun gemak voelen en met vriendelijkheid verzorgd worden. Ze geniet van de kleine dingen en onder het motto 'ook dit gaat voorbij' weet ze dat ook de minder goede momenten voorbij zullen gaan. Dus als je bang bent voor jouw tandartsbezoek, ook dit gaat voorbij :-).

 

IMG_0947 (2).JPG

Tandartsassistente
Nelle

Stoel- en omloopassistente

Nelle is afkomstig uit Kuringen en woont met haar partner in Beverlo. Naast haar werk als tandartsassistente werkt ze ook nog als begeleidster van personen met een beperking in de thuiszorg. In haar vrije tijd maakt ze graag lange wandelingen in de natuur met familie en vrienden. Met haar zorgzaam en vriendelijk karakter staat ze voor je klaar met een lach op haar gezicht. 

 

De praktijk